Over Renkens Grafverzorging

Leonce Renkens-Kluten

Ik ben Léonce Renkens-Kluten, geboren in 1962 en ben woonachtig in Kerkrade. In april 2014 behaalde ik mijn diploma Uitvaartverzorger. De kennis die ik opdeed tijdens mijn opleiding kan ik toepassen in dit werk. Met ingang van 1 januari 2016 ben ik de trotse eigenaar van Renkens Grafverzorging.

Waardigheid en respect vind ik erg belangrijk in het leven en deze waardigheid wil ik doorvoeren in de verzorging van het graf van uw dierbare(n).

De vergrijzing gaat niet aan mijn aandacht voorbij en daarom wil ik een helpende hand bieden. De verzorging van uw graf- of urnmonument neem ik graag eenmalig of periodiek van u over. Wanneer u het prettig vindt om alvast kennis te maken, dan kunt u met mij contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak.